Personal din Asia

De ce să optezi pentru personal asiatic?

Populația Asiei de Sud este formată în mare parte din tineret capabil, profesionist, educat, calificat și talentat în domenii precum agricultura, zootehnie, HoReCa, construcții, curățenie și menaj, asistență și îngrijire.
Angajarea forței de muncă asiatică asigură o soluție inovatoare pentru creșterea productivității din companie. Muncitorii sunt capabili de a oferi rezultate bune în domeniile în care acționează și sunt statornici.
Iar comunicarea cu personalul asiatic este una accesibilă deoarece muncitorii dețin cel puțin cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional.

Servicii oferite

Recrutare personal din Asia
Gestionarea procesului de obținere avize
Suport integrare personal

Recrutare personal din Asia

Tot mai multe companii apelează la forța de muncă străină datorită deficitului de personal din România. Acest proces poate fi anevoios dacă nu ai lângă tine o echipă de profesioniști care cunosc domeniul și legislația. Pentru a veni în întâmpinare nevoilor tale, ne asigurăm că alegem cei mai buni candidați, indiferent că este vorba de bucătari, ospătari, bone, constructori sau personal de curățenie.

Gestionarea procesului de obținere avize

România are propria legislație în ceea ce privește documentele legale și avizele pentru ședere sau dreptul de a munci al străinilor. Procesul de obținere al avizelor este unul costisitor, consumator de timp și anevoios, tocmai de aceea am dezvoltat serviciul de suport în vederea parcurgerii formalităților de obținere al documentelor și avizelor necesare pentru cetățenii străini.

Suport integrare personal

După recrutarea candidaților potriviți și obținerea tuturor documentelor necesare pentru posibilitate de lucru, echipa noastră se va ocupa de medierea dintre angajator, angajat și instituțiile statului. Îți oferim suport atât ție, cât și angajatului pe toată durată contractului, indiferent de tipul organizației și domeniul de activitate. Toate acestea sunt pentru a ne asigura că atât angajatorul din România, cât și angajatul străin se bucură de colaborare și sunt mulțumiți.

Industrii de activitate

Suntem conștienți de faptul că forța de muncă din România este în deficit și că există situații în care personalul selectat nu corespunde criteriilor și nu tratează cu seriozitate locul de muncă. În acest moment există o fluctuație mare de personal în acest domeniu și de aceea, noi te ajutăm să găsești candidații potriviți din Asia, care prezintă seriozitate și stabiliate. Personalul din Asia este cunoscut pentru priceperea în bucătărie și pentru preparatele delicioase. În plus, pasiunea și talentul pentru gătit, dar și pentru servirea mesei, îi recomandă pe aceștia pentru a lucra într-un restaurant, cafenea, hotel sau orice local din domeniul HoReCa. De-a lungul timpului am intermediat numeroase angajări și putem spune că am constatat cu plăcere faptul că cetățenii din țările asiatice sunt dornici să lucreze, serioși și atenți.
Domeniul construcțiilor este unul foarte dezvoltat în România care necesită o forță de muncă mai mare și în același timp, pricepută. Tocmai pentru că în construcții există un flux continuu de proiecte dar și fluctuație de personal, companiile care activează în acest domeniu, au nevoie de muncitori în mod constant. Din păcate, forța de muncă din România este în deficit și de aceea noi venim în ajutorul angajatorilor cu servicii profesionale de recrutare muncitori pentru construcții din Asia.
Personalul care se ocupă de curățenie sau întreținere este indispensabil atunci când vine vorba despre un hotel, o pensiune, un restaurant sau spații de birouri. Din cauza faptului că forța de locală este uneori indisponibilă, echipa noastră vine în ajutorul tuturor angajatorilor români, recrutând personal non-UE. Muncitorii din Asia sunt cunoscuți în întreaga lume pentru modul exemplar în care își fac treaba în sectorul de curățenie și întreținere. Astfel, dacă ești în căutare de personal întreținere sau muncitori curățenie, cum ar fi menajere sau cameriste, îți recomandăm cu căldură angajarea lucrătorilor din Asia.
Domeniul asistenței sociale și al îngrijirii pentru persoanele cu handicap, bolnave sau vârstnice este unul în care angajarea de personal nou se tratează cu delicatețe și atenție. Acest lucru se datorează faptului că, lucrând cu persoane mai vulnerabile, este nevoie de empatie și mult profesionalism. Tocmai de aceea, angajatorii români apelează în general la personal din Asia, în special femei. Acestea sunt recunoscute pentru blândețea, răbdarea, dar și pregătirea pe care o au pentru posturile specifice acestui domeniu. Dacă firma ta are o astfel de poziție deschisă sau chiar tu ai nevoie să angajezi în scopuri personale, apelează la echipa noastră și ne vom ocupa de recrutare.

Țări din care recrutăm personal

Nepal

Muncitorii nepalezi sunt renumiți pentru implicarea și pregătirea în diverse domenii, de la HoReCa (ospătari, picoli) până la bone, angajați în agricultură, domeniul alimentar sau construcții. De-a lungul timpului, cetățenii din Nepal care au optat pentru a lucra în România au dovedit că sunt serioși și că pot face față situațiilor neprevăzute de la un loc de muncă. Aceștia au devenit apreciația pentru munca în agricultură datorită faptului că mare parte din economia țării lor se bazează pe acest lucru. De asemenea, angajarea nepalezilor este o soluție bună și în domeniul producției deoarece sunt responsabili și dispuși să lucreze fizic.
Personalul din India este apreciat de către angajatorii români datorită pregătirii în diferite domenii, cât și pentru faptul că vorbesc sau învață foarte rapid limba engleză. Astfel, indiferent că ai nevoie să angajezi un ospătar, bucătar, îngrijitori la ferme sau sere, zidari, constructori sau muncitori în fabrici, cetățenii din India sunt dornici de muncă și sunt pregătiți să aducă un plus în firma ta.

India

Bangladesh

Se știe faptul că muncitorii din Bangladesh sunt extrem de preocupați de locul de muncă și se dedică foarte mult jobului. Aceștia îți execută cu strictețe îndatoririle și sunt foarte cooperanți. Personalul din Bangladesh are experiență internațională de lucru, datorită abilităților profesionale și de comunicare. Aceștia au diferite grade de calificare și sunt vorbitori de limba engleză, fapt ce face mult mai facilă comunicarea și înțelegerea la locul de muncă.
Personalul din Sri Lanka este cunoscut pentru faptul că sunt foarte loiali angajatorilor, își îndeplinesc responsabil toate sarcinile și sunt dornici de muncă. Sunt bine pregătiți, serioși și au suficientă experiență în domeniul în care se vor angaja. Aceștia sunt adaptați condițiilor climatice nefavorabile și se acomodează ușor condițiile de lucru din țara noastră. De asemenea, muncitorii din Sri Lanka știu limba engleză, fapt ce facilitează comunicarea și cooperarea la locul de muncă.

Sri Lanka

Etape în angajarea personalului străin

Pentru angajarea personalului străin este necesar să parcurgem următoarele etape :

Cum lucrăm noi?

Țelul nostru este fim parteneri în dezvoltarea business-ului tău și să :